11:00 Ez a nap is eljött. Én és Pjotya, miután tegnap bejártuk a környéket, hogy állnak-e valahol sorba, ma reggel beálltunk elsőként ide, az Andrássy úton lévő iStyle elé. Mentünk volna mi plázába, de nem tudtuk, hogy nyitva vannak éjszaka, és a honlapjukon az van kinnt, reggel hogy 10-kor nyit... Nem bántuk meg hogy ide jöttünk, mert jó a társaság. Köszönhetően, hogy kora reggel már itt voltunk, elsők vagyunk. Itt egy rövidke iPodon megvágott videó a hajnali útunkról (bocsánat a rossz minőségért, a gyors feltöltés miatt ilyen):

Képek itt és itt.

12:12 Gyülekeznek már az emberek. Nemrég például Szabó Győző robogott be. A boltban is vannak jópáran, ők nem az iPad 2 miatt vannak itt. Az idő nagyon szép, itt napozgatunk.

Képek:

 

13:55 A sor már rendesen megnőtt. Épp töltök fel egy videót, amit az itteni Mac Pron lévő iMovie-val feliratoztam. Elvileg 5 perc múlva osztanak sorszámot. Egyre  fog kelleni belőle! A feltöltés 10 perc múlva fejeződik be.

14:14 Feltöltődött a videó:

16:28 Most itt bennt vagyunk az iStyle-ban, gépezgetünk, iPad-ezünk, meg ilyenek. A fekete takaró-pavilonokat most hozzák be. Izgi lesz!

23:36 (19:00)Elsőként a bónusz brigádos nyertes léphetett be az üzletbe, és csak utána én. De beértem! Hatalmas taps fogadott minket, és emiatt a BB nyertes kicsit meg is ilyedt, aminek az lett az eredménye, hogy a pénztárokhoz egyszerre értünk oda. Modell típusának a bemondása, majd a Smart Cover, alias okos takaró kiválasztása után már kinnt is voltam. @Andris2030 csinált képeket is. Nagyon jó érzés volt, az az öröm, hogy végre itt van...
Szinte azonnal kibontottam volna, de kell Unboxing (kicsomagoló) videó a népnek. Azt majd otthon csinálok, mert otthon van a kamerám. Későn érek haza, ezért holnap reggel lesz (100%) fennt.
Haverom 8-kor volt a Saturnban, és akkor már elfogytak a 16 GB-os modellek. Ez Őt nem zavarta, elvitte a bemutató darabot (pénzért...). Természetesen Ő is nagyon örül neki... Ja és egyébként ez az első Apple terméke.

Címkék: ipad2launch

A bejegyzés trackback címe:

https://sulipad.blog.hu/api/trackback/id/tr432770318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása