Oly távol vagy tőlem...

 2012.01.19. 18:59

...és mégis közel. Megvolt a mai napi bejelentés, ahol bemutatták az iBooks 2-t. Nagyon szép, hasznos, de a duma mellé kissé érdekes. Azt állítják, hogy az iskolákban az iPad elterjedésének legnagyobb gátja eddig nem az volt, hogy magas az ára, hanem hogy nem tudtak hozzá megfelelő alkalmazásokat csinálni. Ezáltal nem tudták kontrollálni, hogy mit csinálhat a gyermek az órán. Utóbbival egyet értek, de az előbbivel nem, ugyan is egy iPad nem olcsó. Kétségtelenül megéri, de ez más kérdés. És erre jönne még rá egy Macintosh gép beszerzése is, ugyan is... jön a második nagy dobás...

Az iBooks Author! Nagy tapsot nekik! Nyomás letölteni, hisz ingyenes. Egy próbát megér, aztán majd jelentkezem teszttel együtt. Úgy gondolom, hogy ezekkel az alkalmazásokkal a macintosh + iPad kombó egy suliban nagyon ütőképes tud lenni, hisz... Előnyök felsorolása helyett inkább képzeljük el, hogy még mindig pala táblákon tanulnánk. Na, körülbelül ekkora lépést jelent a most bejelentett TouchBooks dolog. Végezetül angoltudóknak egy gyönyörű videót ajánlok, amit az Apple honlapján lehet megnézni.

A bejegyzés trackback címe:

https://sulipad.blog.hu/api/trackback/id/tr903590945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása