Holnapi napra készülvén...

 2012.01.18. 20:11

Ma belebotlottam ebbe a videóba. Egy "szimpla" énekóráról szól, iPad-del megfűszerezve. Már fél éve töltötték fel, de én még is csak most találtam rá. De nem ez a lényeg, hanem hogy felhívta a figyelmemet egy dologra:

Az iPad-ek már most is nagyon elterjedtek Amerikában az iskolákban. Tökéletesen végzik a dolgukat, nagyon sokoldalúak. Akkor mit fognak bejelenteni holnap? Nap mint nap használom az iskolában az iPad-em, és nyugodtan ki merem jelenteni, hogy a leghasznosabb taneszközöm. Hova tudják ezt még fokozni? Pontosabban: mivel rukkolhatnak elő, amiért érdemes ekkora felhajtást csinálni? Nem tudom, de már nagyon várom! Nem vagyok az a találgatós fajta, úgy hogy ehelyett annyit mondok: STAY TUNED!

ui.: szívesen ontanám az érdekesebbnél érdekesebb iPad oktatásról szóló híreket, de pár dolog most fontosabb: jogsi, angol nyelvvizsga, érettségi, filmezés... Elnézést mindenkitől!

A bejegyzés trackback címe:

https://sulipad.blog.hu/api/trackback/id/tr203574890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása