Csóró gyerek öröme

 2011.04.14. 16:19

A diákok között nem éppen elterjedt mód a pénzt bankártyán tároluni sajnos. Nekem sincsen ilyenem, pedig az AppStore-hoz kéne (egy nemzetközi, ráadásul). A fizetős alkalmazások eddig csak az álmaimban voltak elérhetőek (szülők is kilőve...), egészen a mai napig. Ma ugyanis Kovács András, lelkes olvasóm felajánlott két Redeem kódot.

Az meg mi... Nos, ez az Apple megoldása a problémámra. Ugyanis az AppStore alkalmazásait bárkinek oda tudjuk ajádékozni, mi fizetünk, ő letölti. Vagy fordítva. Annyira megörültem ennek, hogy egyből le is videóztam a dolog mikéntjét, tessék:

A bejegyzés trackback címe:

https://sulipad.blog.hu/api/trackback/id/tr122826004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vittorio Gatto 2011.06.12. 21:02:07

Ha egyetemre mész kelleni fog bankkártya. A vásárláshoz pedig tökéletesen megfelel egy web-kártya, amire mindig annyi pénzt utalsz amennyit éppen el akarsz költeni. Érdemes lenne megcsináltatnod.
süti beállítások módosítása