Adományozz iNgyen iPad-et!

 2011.04.05. 18:13

Már megint azok az Amcsik, hogy a fene a jó dolgukat. Travis Allen, akiről már korábban írtam, elképzeléseihez elindított egy iPad adományozó programot. Ha valakinek felesleges iPad 1-je van, mert újat vett, az küldje szépen el nekik. Ha meg a másik oldalt állunk, azaz kapni szeretnénk, akkor töltsük ki ezt az adatlapot, és várjunk. Egyébként az adatlap mellett össze is foglalta nekünk a srác a lényeget (kockanyelven):

"Maradjunk kompatibilisek a technológiával"

Mindez szép és jó, de sajnos a Föld másik oldalán van. De ha már ott járunk, bemásolom nektek a http://beszeljukmac.com/ "Ipadet kapnak egy floridai iskolában a diákok" című cikkét:

Az Associated Press arról számolt be, hogy a floridai lakelandi  Lakes Wales High School-ban a gyerekeket iPadek fogják várni augusztustól, amikor a nyári szünet után visszaülnek a tantermekbe. 

A tanárok is kapnak egyet-egyet a tabletből (feltehetően az iPad 2-ből), illetve mellé egy MacBook laptopot is. Az új eszközöket egy névtelenséget kérő adományozónak köszönheti az iskola, aki 1 millió dollárt adott a fejlesztésre. 

Egy sajtótájékoztatón az adományozó elmondta, reméli, hogy ezzel az ajándékkal mind a tanárok mind a diákok a lehető legjobb teljesítményre lesznek képesek. Az Associated Press szerint az adomány maradék részét az új tudományos, technológiai, műszaki és matematikai laborra, új hangberendezésekre és képernyőkre költik. A monitorokat az iskola több részén is elhelyeznék hogy ezzel könnyebben kommunikálják a diákoknak kiadott munkákat, illetve a tanárok könnyebben elérhessék a tanulókat. 

A Lake Wales Senior High School-t 1924-ben alapították 85 tanulóval és 5 főállású tanárral. Ma az iskolába több mint 1300 diák jár, és 90 teljes munkaidős oktató, 3 pályaválasztási tanácsadó, egy karrier specialista, 6 adminisztrátor és egy erőforrás felelős dolgozik itt.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sulipad.blog.hu/api/trackback/id/tr732802423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása